Golden Retriver

Golden Retriver
Min Ynglings Race

FIND MERE OM DIN HUND PÅ WWW.HUNDETIPS.DK

DET BEDSTE INFO STED OM HUNDE

http://www.hundetips.dk/

mandag den 8. marts 2010

Mastiff


Mastiff


Mastiffen er én af de mest kraftfulde hunderacer, der findes. Med sin enorme størrelse (den kan nemt veje over 80 kg) og firskårne hoved kan den virke temmeligt frygtindgydende. Men som det bl.a. fremgår i hundebogen Den store bog om hunde, er den rolig og hengiven over for sine ejere. Og som de skriver hos Dansk Mastiff Klub, skal der meget til, før den bliver bragt ud af sin ro og balance. Den har ikke tendens til aggressivitet, som nogle måske kunne tro. Men vagtsomheden er ikke til at tage fejl af.
Blandt de mere svage sider kan nævnes hundens udholdenhed, som ligger på at lavere niveau end mange andre hunderacer.
Dansk Mastiff Klub anbefaler, at man (hvis man overvejer køb af Mastiff-racen) altid ser moderen og helst begge forældre til hunden. Samtidig bør man ikke forhaste sig med købet af hvalpen, men hellere se tiden an, således at man ikke blot køber ved tilfældige. Læs evt. mere om Mastiffen lige her.
Læser man forskellige bøger og hjemmesider om racen, er der tydeligvis enighed om, at Mastiffen ikke har særlig stor tendens til at strejfe. Samtidig kommer den normalt fint ud af det med andre dyr, idet den ikke har særlig stort jagtinstinkt.

Ved du mere om racen så skriv endelig mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar