Golden Retriver

Golden Retriver
Min Ynglings Race

FIND MERE OM DIN HUND PÅ WWW.HUNDETIPS.DK

DET BEDSTE INFO STED OM HUNDE

http://www.hundetips.dk/

søndag den 7. marts 2010

Boston Terrier


Boston Terrier


Boston Terrier er, som navnet antyder, en amerikansk hunderace. I 1860’erne blev den skabt ved krydsninger mellem bulldogs og terriere. Den er kvadratisk og kompakt og har korte muskler, men bevæger sig alligevel let og elegant.
Et af dens kælenavne er "the American Gentleman".  Farverne kan i nogle tilfælde vække mindelser om en gentlemans smoking. Desuden skal den efter sigende have et "gentle" sind over for omgivelserne.
Hunden er livlig, energisk og venlig over for omgivelserne. Den hører til blandt de legesyge hunderacer, som har et højt energiniveau. Den klarer sig normalt fint sammen med børn og skal efter sigende være relativt nem at træne. Samtidig er den en ganske loyal hund. De fleste steder fremgår det, at den ikke har arvet det jagtinstinkt, som terriere ellers normalt kan have.
Ejere af racen fortæller, at den både snorker og grynter. Dette er normalt for hunderacer med den flade ansigtsstruktur og det korte næseparti.
Den har ikke stor tendens til at gø, men vil dog give lyd fra sig, når nogen ringer på døren. Den har nemlig et rimeligt vagthundeinstinkt.
Vær opmærksom på, at Bosten Terrieres aktivitetsniveau kan betyde, at de får det meget varmt, især i sommerperioden. De kan ikke altid selv finde ud af at "sætte farten ned", når det er nødvendigt for deres velbefindende. Husk altid masser af vand i deres omgivelser.
Der skal ikke bruges meget tid på pelspleje, når man har en Boston Terrier. Med den korte, tætte pels er det rigeligt med lidt børstning en gang om ugen.
Boston Terriere passer ind i de fleste hjem.
Vægt: 8 – 11 kg (størrelsen varierer)
Højde: 38 - 43 cm.
Farver: Brindlet, sælfarvet, sort.
 
Ved du mere om racen så skriv endelig mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar