Golden Retriver

Golden Retriver
Min Ynglings Race

FIND MERE OM DIN HUND PÅ WWW.HUNDETIPS.DK

DET BEDSTE INFO STED OM HUNDE

http://www.hundetips.dk/

søndag den 7. marts 2010

Fransk bulldog


Fransk bulldog


Den franske bulldog er en aktiv og frimodig hund, som fungerer udmærket som vagthund. Det er en typisk selskabshund, som kræver megen kontakt med mennesker. Den egner sig ikke til at være alene i længere tid.
Den er normalt venlig over for børn, men kan være lidt aggressiv over for andre hunde. Ejere af fransk bulldog kan nogle gange fortælle, at især hunnerne kan være lidt aggressive over for andre hunner. Vælger man således at købe hund nummer to, er det en god ide at vælge en af det modsatte køn.
Den er et udmærket valg for folk, som bor i lejlighed. Dens størrelse og motionsbehov gør, at den hurtigere end mange andre hunderacer vil kunne tilpasse sig lejligheden og bylivet. I en hundebog bliver den omtalt som ”the ideal citydog”. - I hvert fald egner denne hunderace sig ikke til apportering i vand. Med sin tunge og kompakte krop vil den have svært ved at svømme.
Dens egenskaber kan dog, som hos de andre hunderacer, variere meget. Det gælder eksempelvis hundens energiniveau. Nogle omtaler deres franske bulldog som en meget energifuld ven med relativt stort behov for motion, mens andre ser den som tilbagelænet og rolig. Men for meste siges det, at den franske bulldog kan være stædig og bør derfor trænes i en tidlig alder og med ejere med gode overtalelsesevner.
En fransk bulldog vejer normalt 8 – 14 kg. Vægten kan variere meget, men den bør ikke veje under 8 kg. Eller over 14 kg. Den er mellem 25 – 35 cm høj.
Kompakt og muskuløs. Kort hals og hale (halen er naturligt kort), og ryggen er bred. En Fransk bulldog kan have næsten alle farver, ligesom spættet pels er normalt. De store og strittende ører hos en fransk bulldog sammenlignes til tider med flagermusens ører.
Oprindelsesland:
Frankrig

Oprindelige navn:
Bouledogue Français
 
Ved du mere om racen så skriv endelig mere her

1 kommentar:

  1. Hej jeg vil genre spørg om det vikke kan passe af fransk bulldog ikke har nogle hale og om det ikke er ulovlig i dk af havde hunde ude hale???

    SvarSlet