Golden Retriver

Golden Retriver
Min Ynglings Race

FIND MERE OM DIN HUND PÅ WWW.HUNDETIPS.DK

DET BEDSTE INFO STED OM HUNDE

http://www.hundetips.dk/

mandag den 8. marts 2010

Kleiner münsterländer


Kleiner münsterländer


Kleiner münsterländere er normalt glade for at samarbejde med deres ejer. De er kendte for at være intelligente, menneskevenlige og meget opmærksomme.
Kleiner münsterländere elsker at svømme og udmærker sig således som apporterende hunde i søer og åer og har i det hele taget et naturligt jagtinstinkt og en god lugtesans. Derfor trives denne race godt blandt jægere eller andre, som ofte tager hunden uden for i længere tid ad gangen.
Da hunden også kan have en stærk vilje, bør den ejer, som ønsker gode træningsresultater, være konsistent og tålmodig. Dette vil til gengæld give gode resultater. Det er et typisk træk for intelligente hunderacer som münsterländer, at der skal mentale udfordringer og motion til for at undgå uønsket adfærd.
Ejere af hunderacen beretter til tider, at den knytter sig særligt til én person, ofte den, som går på jagt med den. Samtidig kan den dog godt være knyttet til de andre familiemedlemmer og udgør således også en udmærket familiehund.
Kleiner münsterländer går også under betegnelser som Small Munsterlander (eng, us), Small Munsterlander Pointer og Kleiner Munsterlander Vorstehund.

Ved du mere om racen så skriv endelig mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar