Golden Retriver

Golden Retriver
Min Ynglings Race

FIND MERE OM DIN HUND PÅ WWW.HUNDETIPS.DK

DET BEDSTE INFO STED OM HUNDE

http://www.hundetips.dk/

søndag den 7. marts 2010

Bassethunde


Bassethund

Bassethunde siges at have den næstbedste lugtesans blandt alle hunderacerne. Den blev især avlet med henblik på opsporing af harer og andre dyr. Der er tale om en kortbenet, lidt kompakt hund med lange, store ører. Racens temperament er roligt og venligt. Den er god sammen med børn, men husk, at den har stor tendens til at følge lugtspor i naturen, idet den som nævnte har været anvendt som jagthund, der udmærkede sig ved sin evne til at opspore vildt. Læg mærke til, om den har i sinde at løbe væk. Ifølge American Kennel Club bør nye ejere af racen være særligt opmærksom denne egenskab ved hunden. Men hvad angår pelspleje, er hunden ikke krævende. Den korte, tykke pels kræver kun lidt børstning.
Racen har efter sigende stor tendens til at gø eller hyle, når der er noget, den vil have, eller når den, mener, at noget ikke går helt, som det skal.
I hensende til hundetræning af basset-racen kan den positive forstækning med godbidder være det bedste middel til denne hund, som normalt er meget glad for mad, og som i øvrigt kan virke en lille smule stædig for nogle ejere.
Og hvilken hund havde så den allerbedste lugtesans efter bassethunden. Blodhunden.

Højde: 30 – 38 cm

Vægt: 18 – 27 kg

Levetid: 10 – 12 år.

Ved du mere om racen så skriv endelig mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar