Golden Retriver

Golden Retriver
Min Ynglings Race

FIND MERE OM DIN HUND PÅ WWW.HUNDETIPS.DK

DET BEDSTE INFO STED OM HUNDE

http://www.hundetips.dk/

søndag den 7. marts 2010

Boxer


Boxer

Racen Boxer er kendt som en meget legesyg og aktiv hund, ligesom den kræver masser af motion og aktiviteter for at trives. Den er lydig, intelligens og hurtig i opfattelsen – en boxer er derfor relativt let at træne.
Boxere er desuden venlige over for børn og er i det hele taget eftertragtede som familiehunde, selvom de tidligere primært var brugshunde. Boxere blev blandt andet brugt som tjenestehunde ved militæret og politiet. De har stadig vagthundeinstinkt.
I henseende til hundetræning kan ejere af boxere berette, at den positive motivation har størst effekt. Det giver ofte ringere resultater, når der forsøges med irettesættelser
Nogle af nøgleordene er intelligens, energi, nysgerrighed og måske en lille smule stædighed. Men temperamentet kan variere meget blandt forskellige boxere.
Hunden bør lære ikke at løbe væk fra sin ejer. Det er nemlig utroligt vanskeligt at holde en Boxer i haven ved brug af hegn, da den har overraskende evner, når det kommer til disciplinen højdespring. Nogle ejere kan berette, at den sagtens hopper over plankeværk på over 1,5 meter.
Ved at foretage et kraftigt spring og derefter holde forpoterne over kanten og trække resten af kroppen over kan den let komme over. Men når det kommer til svømning, er boxeren ikke nær så habil
Racen er i familie med engelsk bulldog
Vægt: 30 – 34 kg.
Højde: 56 – 63 cm, tæver: 53 – 60
Levetid: 10 – 12 år.

Ved du mere om racen så skriv endelig mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar